''Το μυστήριο του καφενείου...'' είναι ένα διήγημα που δημιουργήθηκε από 14 ανθρώπους, χωρίς καμία συνεννόηση μεταξύ τους για την πλοκή και για την εξέλιξή του. Εκεί που τελείωνε ο ένας, εκεί το συνέχιζε ο άλλος και το διαμόρφωνε όπως καλύτερα νόμιζε. 

Είναι μια ιστορία μυστηρίου, μια ιστορία συνωμοσίας, που έδωσα εγώ την αρχή και έμελλε να συνεχιστεί από άλλους 13 μπλόγκερς, για να φτάσει πάλι σε μένα και να δώσω το τέλος της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε ένα φαινομενικά δύσκολο εγχείρημα, το οποίο έπρεπε να ενώσει δεκατέσσερις διαφορετικούς ανθρώπους, που όμως μοιράζονται το ίδιο πάθος για την δημιουργία.

Επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους μας ακολούθησαν σε αυτό το ταξίδι, όλους όσους περίμεναν την συνέχεια.

Το μότο μου είναι ένα:
Κόντρα σε νωθρούς, άσχημους και φασιστικούς καιρούς δημιουργούμε και προσφέρουμε, όσο και όπως μπορεί ο καθένας μας.

Η δημιουργία είναι επανάσταση.

Καλή σας ανάγνωση.



2 σχόλια:

  1. Φυσικά και είχα πάρει χαμπάρι το δρώμενο τότε, αλλά, Μαρία μου, ομολογώ πως δεν το είχα παρακολουθήσει. Τι καλά που βρίσκω εδώ ολοκληρωμένο 'Το μυστήριο του καφενείου'!!! Χθές μόλις τελείωσα ακόμα ένα βιβλίο από τα πολλά που έχω διαβάσει φέτος, αλλά πριν πάω στο επόμενο, θα ευχαριστηθώ την ανάγνωση του 'Μυστηρίου'.
    Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν στην συγγραφή του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέφτηκα πως όταν υπάρχουν τα κομμάτια στα μπλογκ δεν είναι τόσο εύκολο να τα διαβάσει κάποιος. Και είναι μια τόσο όμορφη προσπάθεια. Είναι κρίμα να χαθεί στον χρόνο.
      Εγώ πάντως Μαριάννα μου σκέφτομαι να το εκτυπώσω προχείρως και να να το ξαναδιαβάσω έντυπο.
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή

Σας παρακαλώ πολύ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις και greeklish, θα αποκλείονται. Ευχαριστώ.